به صفحه ی لوله کشی فاضلاب صنایع تولیدی و خدماتی بهینه ساز خوش آمدید:
اکنون که صفحه ی لوله کشی فاضلاب صنایع بهینه ساز را مشاهده می کنید، شاید برایتان جای سوال باشد که از کجا متوجه شویم که به کدام گروه تولیدی اعتماد کنیم تا بهترین خدمات را در زمینه لوله کشی فاضلاب به ما ارائه دهد.
صنایع بهینه ساز با کادری مجرب و آموزش دیده، با افتخار آماده ی خدمت رسانی به شما مشتریان عزیز می باشد.
لوله کشی فاضلاب
یکی از سیستم های مکانیکی اجرا شده در واحدهای مسکونی و صنعتی برای خارج کردن فاضلاب از ساختمان به چاه یا فاضلاب شهری، لوله کشی فاضلاب است. در صورتی که لوله کشی فاضلاب ساختمان به درستی انجام نشود، می تواند باعث زیان های غیر قابل جبرانی شود و آلودگی های محیطی بسیاری را به بار آورد.
هدف از لوله كشی فاضلاب مخصوصا در شهرها، تهيه و توزيع صحيح و پاكيزه آب تصفيه شده جهت آشاميدن و مصارف بهداشتی دیگر و خارج كردن فاضلاب حاصله از محيط مسكونی می باشد.
لوله كشی فاضلاب گرچه عملی عادی و پيش پا افتاده به نظر می رسد ولی در صورتی كه طبق اصول صحيح انجام نشود، علاوه بر اينكه از نظر اقتصادي ممكن است توليد ضرر و زيان نمايد باعث گرفتاری ها و بیماری های مختلف نيز می گردد.
به همين دليل بايد لوله کشی فاضلاب ساختمان مطابق نقشه صحيح و عملی انجام گردد. قواعد و قوانينی جهت تهيه طرح اوليه لوله كشی و محاسبات آن در ساختمان تدوين شده است، كه البته در كشورهای مختلف اين قوانين با يكديگر اختلافاتی بسته به شرايط جغرافيايی دارند ولی در نهايت همه ی اين قواعد برای انجام صحيح لوله كشی فاضلاب ساختمان به كار گرفته می شوند.
اجرای کار لوله کشی فاضلاب
در اجرای لوله کشی فاضلاب ساختمان باید نکات و قوانین لوله کشی را به درستی رعایت کرد و به این دلیل انجام این کار نیاز به نیروی متخصص دارد. اجرای اصولی لوله کشی فاضلاب باعث جلوگیری ازتعمیرات لوله کشی می شود.
اجرای کار لوله کشی فاضلاب بسته به نوع لوله آن کاملا متفاوت است. در این جا ما سه نوع لوله کشی مختص لوله های چدنی ، لوله های پی وی سی و لوله های سیمانی شرح می دهیم:
لوله های چدنی
در لوله های چدنی قبل از انجام لوله کشی فاضلاب باید حتما کنترل کنیم که لوله شکسته نباشد. آزمایش شکستگی لوله های چدنی با اعمال ضربه امکان پذیر است. با چند ضربه و بررسی صدای حاصل از ضربه می توان به این موضوع دست یافت که لوله تا چه حد سالم می باشد.
لازم به ذکر است که اتصالات برای لوله های چدنی می بایست به کمک سرب مذاب ریخته شده روی آن محکم گردند. لذا عملیات لوله کشی چدنی به نسبت سایر لوله کشی ها مشکل تر است.
لوله های چدنی نری و مادگی خاصی دارند که قطعات لوله به سادگی در هم می روند. در عملیات لوله کشی می بایست توجه داشت که مادگی آن در جهت جریان قرار گیرد.
لوله های پی وی سی
لوله های پی وی سی امروزه بسیار متداول است. چرا که اتصالات آن ها با چسب به سادگی ممکن است. اما نکته ای که سبب جالبی کاربرد این لوله ها می شود، این است که این لوله ها با گرما قابلیت انعطاف پذیری پیدا می کنند و در صورتی که مانع کوچکی در راه باشد، می توان کمی به لوله گرما داد و آن را به کمک اندکی فشار دادن و تغییر حالت با مسیر منطبق کرد.
توجه کنید که به علت ترد شدن لوله در اثر گرما ، این عمل زیاد توصیه نمی گردد.
لوله های سیمانی
لوله های سیمانی، شبیه لوله های چدنی هستند اما به آن صورت روی عایق بندی آن تاکید نمی شود و از ملات ماسه سیمان برای میان لوله ها و اتصال لوله ها به هم استفاده می گردد.
شبکه فاضلاب
شبکه فاضلاب، شامل بخش های زیر می شود:
1.شاخه های فاضلاب
لوله افقی فاضلاب که محتویات لوله های انشعاب فاضلاب لوازم بهداشتی در طبقات ساختمان، به آن می ریزد و این لوله فاضلاب را به سمت لوله قائم فاضلاب هدایت می کند.
2.لوله قائم فاضلاب
لوله قائم فاضلاب، لوله ای به شکل قائم است که فاضلاب را از شاخه های طبقاتی جمع کرده و در پایین ترین تراز طبقه به لوله افقی اصلی می رساند.
3.سیفون ها
سیفون وسیله ای است که با نگهداری مقداری آب در مسیر عبور فاضلاب، مانع انتشار هوای آلوده و گازهای موجود در داخل شبکه لوله کشی فاضلاب در فضای ساختمان شده و در عین حال هیچ گونه اثری بر جریان عادی فاضلاب ساختمان ندارد.
4.لوله های هواکش
شبکه هواکشی، مجموعه ای از لوله کشی فاضلاب ساختمان است که به منظور شکل گیری ارتباط شبکه لوله کشی فاضلاب با جریان هوای آزاد و حفاظت آب و هوابند بودن سیفون در مقابل فشار معکوس و یا فشار سیفونی به کار گرفته می شود.
5.لوله افقی اصلی
این لوله که در پایین ترین قسمت شبکه لوله کشی فاضلاب ساختمان قرار دارد، وظیفه هدایت فاضلاب ساختمان را که از لوله های قائم یا لوازم بهداشتی پایین ترین تراز طبقه در آن ریخته می شود، به خارج ساختمان به عهده دارد.
نکات اصولی در لوله کشی فاضلاب
نکات اصولی که باید در لوله کشی فاضلاب رعایت کنیم:
- لولههای فاضلاب باید با شیب مناسب و یکنواخت نصب شوند. شیب بیش از حد لولهها باعث افزایش سرعت جریان فاضلاب شده، در نتیجه آب فاضلاب تخلیه شده و مواد جامد و فضولات در لولهها باقی میماند و به مرور باعث گرفتگی لولهها و نیاز به لوله بازکنی و رفع گرفتگی لوله میشود.
- شیب کم نیز باعث کاهش و حتی قطع جریان فاضلاب شده و در نتیجه لولهها مسدود میشود. مقدار شیب لوله کشی فاضلاب باید بین 0 تا 5 درصد باشد.
- درلوله کشی فاضلاب ساختمان از اتصالات 45 درجه باید استفاده شود.
- لولههای فاضلاب را باید به وسیله بست های مخصوص لوله در قسمت های درست مهار کرد.
- باید لوله را تا حد امکان مستقیم و صاف نصب کرد و آنها را از زیر ساختمان عبور نداد.
- قبل از اتصال لوله قائم فاضلاب به لوله افقی فاضلاب، باید ابتدا دریچه بازدید فاضلاب نصب شود.البته در انتهای لولههای افقی فاضلاب نیز نصب دریچه بازدید ضروری است. محل دریچه بازدید باید در دسترس افراد باشد.
- سیفون های ساختمان حتما باید تراز باشد و شیب نداشته باشد .همچنین تمامی سیفون مورد استفاده در مسیر فاضلاب باید دارای هوا کش باشند.
- باید دقت کرد که سایز رایزر خروجی فاضلاب حتما جوابگوی خروجی فاضلاب باشد.
- به هیچ عنوان رایزر لوله کشی فاضلاب آشپزخانه با رایزر حمام یا توالت مشترک نباشد.
- درلوله کشی فاضلاب با لوله های پلیکا حتما چسب قوی مخصوص پلیکا استفاده شود و چسب کافی برای استفاده در لوله و اتصالات به آنها زده شود.
قیمت لوله کشی فاضلاب
در مورد قیمت لوله کشی فاضلاب نیز باید گفته شود که بیشتر متخصصین لوله کشی فاضلاب ساختمان هزینه ها را بر اساس مواد و مصالح مصرفی و همچنین میزان کار مورد نیاز اعلام می کنند. انجام و به پایان رساندن پروژه های لوله کشی ممکن است از یک روز تا دو سه هفته زمان ببرد و همین موضوع شاید تعیین کننده ترین مساله در هزینه نهایی کار است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد قیمت ها با ما تماس بگیرید.